Nutriční hodnoty (Uhlířina zapečená s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 010 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,98 g |
Tuky | 44,54 g |
– nasycené | 18,70 g |
– nenasycené | 13,60 g |
–– mononenasycené | 11,40 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 239,60 g |
– cukry | 18,10 g |
––– laktóza | 6,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g syrových těstovin - uvařit | Těstoviny pšeničné | 250 g |
250 g 250 g vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
50 g 50 g parmezánu (klidně i nivu či eidam, Zdéňa odpustí) | Parmezán | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |