Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uhlířina zapečená s květákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 010 kJ /
1 675 kcal
Bílkoviny71,74 g
– z toho živočišné bílkoviny35,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,98 g
Tuky44,54 g
– nasycené18,70 g
– nenasycené13,60 g
–– mononenasycené11,40 g
–– polynenasycené2,19 g
––– omega 30,49 g
Vláknina16,95 g
Cholesterol 554 mg
Sodík 864 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy239,60 g
– cukry18,10 g
––– laktóza6,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g syrových těstovin - uvařit Těstoviny pšeničné 250 g
250 g 250 g vařených brambor Brambor zimní 250 g
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
50 g 50 g parmezánu (klidně i nivu či eidam, Zdéňa odpustí) Parmezán 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.