Nutriční hodnoty (Domácí chleba z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 216 kJ / 1 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,10 g |
Tuky | 11,21 g |
– nasycené | 2,03 g |
– nenasycené | 7,27 g |
–– mononenasycené | 1,67 g |
–– polynenasycené | 5,59 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 25,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 391,04 g |
– cukry | 26,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
50 g 50 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
380 g 380 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 380 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
380 ml 380 ml vlažné vody | Voda | 380 ml |
21 g 21 g čerstvé droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
sádlo na vymazání skleněné mísy mísy | Sádlo vepřové | |
mouka na podsypání těsta | Mouka pšeničná hladká |