Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přílohový salát z opečených brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 732 kJ /
653 kcal
Bílkoviny9,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky48,56 g
– nasycené6,28 g
– nenasycené38,08 g
–– mononenasycené10,80 g
–– polynenasycené27,28 g
––– omega 30,60 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy42,30 g
– cukry2,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 nových brambor s pěknou slupkou Brambor raný
2 2 neoloupané stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
3 stonky 3 stonky zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
kelímek kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
4 lžíce 4 lžíce majonézy Majonéza 60 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.