Nutriční hodnoty (Přílohový salát z opečených brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 732 kJ / 653 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g | 
| Tuky | 48,56 g | 
| – nasycené | 6,28 g | 
| – nenasycené | 38,08 g | 
| –– mononenasycené | 10,80 g | 
| –– polynenasycené | 27,28 g | 
| ––– omega 3 | 0,60 g | 
| Vláknina | 19,60 g | 
| Cholesterol | 78 mg | 
| Sodík | 508 mg | 
| Sůl | 1,20 g | 
| Sacharidy | 42,30 g | 
| – cukry | 2,80 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 10 10 nových brambor s pěknou slupkou | Brambor raný | |
| 2 2 neoloupané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g | 
| 3 stonky 3 stonky zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| kelímek kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	