Nutriční hodnoty (Přílohový salát z opečených brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 732 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 48,56 g |
– nasycené | 6,28 g |
– nenasycené | 38,08 g |
–– mononenasycené | 10,80 g |
–– polynenasycené | 27,28 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 42,30 g |
– cukry | 2,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 nových brambor s pěknou slupkou | Brambor raný | |
2 2 neoloupané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
3 stonky 3 stonky zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
kelímek kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |