Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moskevský boršč

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Náročný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 70 min

100 min (30 min příprava + 70 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 258 kJ /
1 974 kcal
Bílkoviny231,48 g
Tuky74,86 g
Vláknina17,90 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 792 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy85,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a kosti dáme do studené vody, osolíme a uvaříme v tlakovém hrnci do měkka. Na másle podusíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, podlijeme troškou vody a podusíme. Po chvilce přidáme pepř, sůl, cukr, bobkové listy. Krok 2: Přidáme nakrájené na proužky zelí, které jsme spařili ve vařící vodě. Poprášíme moukou a osmahneme. Za stálého míchání ředíme přecezeným vývarem z masa, přidáme rajský protlak a chvíli povaříme. Krok 3: Naposledy přidáme do boršče nakrájené maso na kousky, červenou řepu, párky nakrájené na kolečka a krátce povaříme. Na talíři přidáme smetanu.

Zveřejněno 9. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moskevský boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQjm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moskevský boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQjm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, kost, řepa červená, zelí, protlak rajčatový, cibule, mrkev, máslo, cukr, bobkový list, pepř celý, mouka hladká, nožička vepřová, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu