Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moskevský boršč

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min

100 min (30 min příprava + 70 min tepelná úprava)

9. 12. 2021 13:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 258 kJ / 1 974 kcal
Bílkoviny231,48 g
Tuky74,86 g
Vláknina17,90 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 792 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy85,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

14. 12. 2021 08:28

Moc děkuji, boršče máme moc rádi.:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2021 18:16

Neumím ale miluji:-8:-K

Dajda Dajda

9. 12. 2021 17:04

Srdce se na něj směje! <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, kost, řepa červená, zelí, protlak rajský, cibule, mrkev, máslo, cukr, bobkový list, pepř celý, mouka hladká, nožička vepřová, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Moskevský boršč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQjm