Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moskevský boršč

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 70 min

100 min (30 min příprava + 70 min tepelná úprava)

9. 12. 2021 14:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 258 kJ / 1 974 kcal
Bílkoviny231,48 g
Tuky74,86 g
Vláknina17,90 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 792 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy85,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

14. 12. 2021 09:28

Moc děkuji, boršče máme moc rádi.:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2021 19:16

Neumím ale miluji:-8:-K

Dajda Dajda

9. 12. 2021 18:04

Srdce se na něj směje! <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, kost, řepa červená, zelí, protlak rajčatový, cibule, mrkev, máslo, cukr, bobkový list, pepř celý, mouka hladká, nožička vepřová, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Moskevský boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQjm