Holandské jitrnice

HankaPu Kuchařka:

Vepřové maso 5 názorů

57

Suroviny

3 jitrnice
2 vejce
15 dkg tvrdého sýru
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Jitrnice vymačkáme do mísy, přidáme vejce a nastrouhaný sýr a důkladně promícháme.

  2. Ve vymazaném pekáčku pečeme dozlatova.

  3. Jako přílohu jsem dala kočičák (lepenice), kdo nezná, tak jsou to rozšťouchané brambory s kyselým zelím.

  4. Část zelí jsem podusila na cibulce a část přidala syrové.

Poznámka

Do směsi se také můžou přidat nasekané bylinky a naťe podle sezóny. Je to rychlé a chutné i studené, třeba s chlebem.

Zdroj: recept mám vystřižený z nějakého časopisu ,kde je jako autorka uvedena Věra Regnerová

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Holandské jitrnice

  • Marta Marta

    tak tenhle recept se neztratí :-p a hlavně obdivuju tu krásnou misku na zapékání :yes::yes:

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Dobrý nápad ,dávám do oblíbených :-p:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Úolně v tom vidím ty bylinky - to bude dobrééé :-p:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    toto musi byt skveleee....zas idem na slovensko tak tam si okamzite urobim toto, zda sa..uzasne jedlo...

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    To jsem měla vědět v pátek, měla jsem 3 jitrnice a upekla jen tak:-( příště upečeme takhle:yes::-p:-D

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jak úpéct jitrnici jitrnice recept jak opect jitrnici holandský prejt jak upect jelito jitrnice pečené jelita a jitrnice jak upéct jelita pečené jitrnice pečená jitrnice jitrnice pečení jak upect jitrnice věra regnerová jitrnice s bramborem pečené jelito a jitrnice jitrnice příloha lepenice kluci v akci pečene jitrnice se zelim jitrnice vejce jak péct jitrnice

Zapomněl/a jsem heslo