Nutriční hodnoty (Játra na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 094 kJ / 1 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 119,84 g |
| – nasycené | 57,32 g |
| – nenasycené | 54,45 g |
| –– mononenasycené | 45,52 g |
| –– polynenasycené | 8,93 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 1,68 g |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 43,20 g |
| – cukry | 14,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 svazek 1 svazek lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| Solamyl na zahuštění (dle obliby hustoty) | Bramborový škrob | |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření | Provensálské koření |