Nutriční hodnoty (Jahodový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 476 kJ / 1 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 90,62 g |
| – nasycené | 58,04 g |
| – nenasycené | 29,59 g |
| –– mononenasycené | 26,09 g |
| –– polynenasycené | 3,51 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,21 g |
| Sacharidy | 181,00 g |
| – cukry | 181,00 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
| 100 ml 100 ml vody (na želatinu) | Voda | 100 ml |
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 200 g 200 g čerstvého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |