Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 476 kJ /
1 787 kcal
Bílkoviny59,80 g
– z toho živočišné bílkoviny58,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky90,62 g
– nasycené58,04 g
– nenasycené29,59 g
–– mononenasycené26,09 g
–– polynenasycené3,51 g
––– omega 30,72 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,21 g
Sacharidy181,00 g
– cukry181,00 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 g 10 g želatiny Želatina vepřová 10 g
100 ml 100 ml vody (na želatinu) Voda 100 ml
200 g 200 g jahod Jahody čerstvé 200 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 g 200 g čerstvého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.