Nutriční hodnoty (Jahodový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 476 kJ / 1 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 90,62 g |
– nasycené | 58,04 g |
– nenasycené | 29,59 g |
–– mononenasycené | 26,09 g |
–– polynenasycené | 3,51 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 181,00 g |
– cukry | 181,00 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
100 ml 100 ml vody (na želatinu) | Voda | 100 ml |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
200 g 200 g čerstvého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |