Nutriční hodnoty (Bůček ve fazolích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 645 kJ / 2 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 179,36 g |
– nasycené | 47,11 g |
– nenasycené | 94,33 g |
–– mononenasycené | 76,72 g |
–– polynenasycené | 17,61 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 0,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g libového bůčku bez kostí | Vepřový bok | 600 g |
400 400 g plechovka fazolí v tomatu | Fazole v tomatové omáčce | |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
možno 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |