Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček ve fazolích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 645 kJ /
2 066 kcal
Bílkoviny89,04 g
– z toho živočišné bílkoviny88,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,04 g
Tuky179,36 g
– nasycené47,11 g
– nenasycené94,33 g
–– mononenasycené76,72 g
–– polynenasycené17,61 g
––– omega 30,83 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 362 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy8,00 g
– cukry0,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g libového bůčku bez kostí Vepřový bok 600 g
400 400 g plechovka fazolí v tomatu Fazole v tomatové omáčce
velká cibule Cibule čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
možno 100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.