Nutriční hodnoty (Ztracené vejce na štěrbáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 308 kJ / 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
| Tuky | 54,37 g |
| – nasycené | 14,64 g |
| – nenasycené | 30,15 g |
| –– mononenasycené | 23,53 g |
| –– polynenasycené | 6,62 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 13,48 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 658 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 26,42 g |
| – cukry | 2,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 g 15 g slaniny | Špek | 15 g |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
| 7 PL 7 PL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 105 ml |
| 1 hlávka 1 hlávka štěrbáku | ||
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |