Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-rybízový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 021 kJ /
5 024 kcal
Bílkoviny113,01 g
– z toho živočišné bílkoviny78,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky270,50 g
– nasycené129,99 g
– nenasycené128,03 g
–– mononenasycené104,08 g
–– polynenasycené23,95 g
––– omega 36,09 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 550 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy529,43 g
– cukry311,73 g
––– laktóza25,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
500 g 500 g jemného tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
1/2 l 1/2 l rybízové šťávy Šťáva z červeného rybízu 500 ml
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
2 2 Zlaté klasy Puding v prášku
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 45 g
rybíz Rybíz červený čerstvý
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.