Nutriční hodnoty (Tvarohovo-rybízový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 021 kJ / 5 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 270,50 g |
| – nasycené | 129,99 g |
| – nenasycené | 128,03 g |
| –– mononenasycené | 104,08 g |
| –– polynenasycené | 23,95 g |
| ––– omega 3 | 6,09 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 550 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 529,43 g |
| – cukry | 311,73 g |
| ––– laktóza | 25,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 500 g 500 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1/2 l 1/2 l rybízové šťávy | Šťáva z červeného rybízu | 500 ml |
| 1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
| 2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
| 3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
| rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
| rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu |