Nutriční hodnoty (Ukrajinský rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 514 kJ / 1 079 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
| Tuky | 95,60 g |
| – nasycené | 19,09 g |
| – nenasycené | 68,98 g |
| –– mononenasycené | 23,09 g |
| –– polynenasycené | 45,89 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 190 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
| – cukry | 21,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 ml 100 ml majonéza Hellmanns v pytlíčku | Majonéza | 100 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |