Nutriční hodnoty (Tykvová baba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,96 g |
Tuky | 77,64 g |
– nasycené | 32,71 g |
– nenasycené | 32,14 g |
–– mononenasycené | 26,86 g |
–– polynenasycené | 5,28 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 92,35 g |
– cukry | 44,65 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg nahrubo nastrúhanej tekvice ( tykve ) | Dýně čerstvá | 1000 g |
250 g 250 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 hrnčeky (1 hrnček = 2 dl) polohrubej múky | ||
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
2 2 lyžice sekaného kôpru (kôprom nešetriť ) | Kopr nať čerstvý | |
2 2 lyžice sekanej petržlenovej vňate |