Nutriční hodnoty (Tykvová baba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,96 g |
| Tuky | 77,64 g |
| – nasycené | 32,71 g |
| – nenasycené | 32,14 g |
| –– mononenasycené | 26,86 g |
| –– polynenasycené | 5,28 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 38,40 g |
| Cholesterol | 1,45 g |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,30 g |
| Sacharidy | 92,35 g |
| – cukry | 44,65 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg nahrubo nastrúhanej tekvice ( tykve ) | Dýně čerstvá | 1000 g |
| 250 g 250 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 hrnčeky (1 hrnček = 2 dl) polohrubej múky | ||
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| ½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
| 2 2 lyžice sekaného kôpru (kôprom nešetriť ) | Kopr nať čerstvý | |
| 2 2 lyžice sekanej petržlenovej vňate |