Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulovo smetanový osúch (a česnekový)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 11. 2013 19:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 179 kJ / 6 018 kcal
Bílkoviny153,88 g
Tuky175,72 g
Vláknina71,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy928,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pozerala som cibuľové koláče, ktoré tu sú, túto verziu som nenašla.

Osúchy nie sú fotogenické, ale chutia napr. ako druhý chod po sýtej polievke alebo aj v rámci pohostenia. Ja takéto veci často pečiem na rodinné akcie, oslavy, keď je nás viac. Míňajú sa viac ako tradičné chlebíčky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka magdalenka

24. 11. 2013 12:01

hosta: mne ani letitý výcvik nepomáha...:-D

hosta hosta

23. 11. 2013 22:44

magdalenka: to víš, letitý cvik v krájení yanullčina štrůdlu:-D na plechu, poslepu, se zánětem spojivek a černými brýlemi:-D:-D

magdalenka magdalenka

23. 11. 2013 19:02

hosta: Ďakujem ti za foto. Máš to krásne (červená cibuľa je extra fotogenická) a krásne nakrájané - ja to vždy nakrájam škarede, to je moja veľká slabosť. To si krájala na plechu, alebo na doske po vyňatí a podľa pravítka, alebo máš technické oko, že ti to ide samé?:-))

hosta hosta

22. 11. 2013 23:11

Udělala jsem česnekové i cibulové (částečně z červené cibule), vzala s sebou na místní akci grilování a všichni mi mohli urvat ruce, maso přišlo na řadu až jako druhé. Výborné - moc dobrý frgál :-D:-D dovoluji si přidat fotku. A teď když mám to těsto v lednici...:-D:-D. Bod přidělen již dříve;-)

magdalenka magdalenka

21. 11. 2013 12:58

Coleta: ja som v recepte neuvádzala množstvo vody (len oleja), lebo som dávala od oka, nechcela som zavádzať. Jednoducho miesim pravou rukou a ľavou prilievam vlažnú vodu. V tomto recepte je množstvo vody nie až také dôležité - ak bude cesto redšie, bude nadýchanejšie, ľahšie. Tak či tak sa dá na tenko na pečiaci papier.
Som rada, že skúšaš...:-K

Bosana

21. 11. 2013 08:54

maris:Ano,mám sice tu největší na 1,5 kg mouky ,ale když dělám cokoli s 1 kg tak tomu nejprve v začátku pomůžu stěrkou ať se to svlaží. Já jsem osúch dělala ze 400g,recept jsem podělila 3 a ve výsledku ok. Udělala jsem půlku s cibulí a půlku s česnekem. A jak jsem to tak ochutnávala napadlo mě,že by to byl super základ pro klasické jednohubky,byly by úhledně stejné, jen šunčičku na ně a papričku, hrozny nebo olivu. To jsem popustila uzdu fantazii. :-p:-*:-8

Coleta

20. 11. 2013 14:46

magdalenka:Tak jsem to vyzkoušela. S bryndzou a cibulí, pouze třetinovou dávku a je to moc dobré. Jen se mi zdálo, že 50 ml vody na tolik mouky je málo, musela jsem přidat. Ale je to dobré a dneska je mouka každá jiná. Doporučuji k vyzkoušení.

maris maris

20. 11. 2013 10:06

Bosana: upravila jsi do pekárny gramáž surovin ? Já sice mám dost velkou / z Lidlu / ale mám obavy, že uvedené množství by se mi tam nevešlo:-S

Bosana

20. 11. 2013 10:02

Coleta:Ano,vyzkoušené na program těsto,jsou super. Já mám pekárnu teprve od června (júna),tak mě to drží a dělám tam všechno,protože jsem blíženec a dělám deset robot najednou a pekárna je fakt kamarád,který to spolehlivě zpracuje,excelentně vymíchá a nakyne.

magdalenka magdalenka

19. 11. 2013 19:18

Coleta: a tie osúchy môžeš potrieť zmesou smotany a bryndze a tak upiecť...môžeš dať cesnak a nemusíš. Dík za dôveru a vyskúšanie.:-K

magdalenka magdalenka

19. 11. 2013 19:16

1974andrea 1974andrea

19. 11. 2013 16:06

Coleta:Našla jsem jenom tohle http://www.toprecepty.cz/recept/7375-brynzove-paga...

Coleta

19. 11. 2013 16:02

Andrejko díky, už je tam, já byla nějak rychlejší. Nevíš, nemá tu nějaké pagáče z bryndzy? Já to neumím najít :-)

1974andrea 1974andrea

19. 11. 2013 15:58

Coleta:Leni, Magdalenka dnes odcestovala zrelaxovat tělo i mysl, ale já myslím, že těsto zadělat v pekárně určitě půjde, proč by ne;-)

Coleta

19. 11. 2013 15:44

Magdalenko, můžu těsto zadělat v pekárně?

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: slovenský osúch osúchy osuch slovensky smetanovy posúch česnekový osúch tradiční slovenský smetanový posúch osúch kluci v akci osúch recept smetanový posuch slovenskỷ posúch recept na osúchy slovenský osůch recept smotanovy osuch cibulovo smetanový koláč cesnakovy osuch slovenský smetanový koláč kluci v akci osúch moravské osúchy slovenske posuchy recept osuch s brinzou

Suroviny: mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, sůl, olej, voda, smetana zakysaná, sůl, cibule, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Cibulovo smetanový osúch (a česnekový)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MgDm