Nutriční hodnoty (Kotleta na bazalce a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 569 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 2,74 g |
– nasycené | 1,55 g |
– nenasycené | 1,05 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 19,60 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
celer (nakrájený na hranolky) | Celer bulva čerstvá | |
10 lístků 10 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
plechovka plechovka drcených loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
3 dl 3 dl masového vývaru | Vývar masový | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslová jíška | Jíška máslová |