Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotleta na bazalce a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie569 kJ /
136 kcal
Bílkoviny4,96 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,96 g
Tuky2,74 g
– nasycené1,55 g
– nenasycené1,05 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 96 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy19,60 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
celer (nakrájený na hranolky) Celer bulva čerstvá
10 lístků 10 lístků čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
plechovka plechovka drcených loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
3 dl 3 dl masového vývaru Vývar masový 300 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslová jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.