Nutriční hodnoty (Vepřové se skořicí a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 074 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g |
| Tuky | 17,29 g |
| – nasycené | 4,12 g |
| – nenasycené | 8,88 g |
| –– mononenasycené | 7,15 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 10,94 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 30,40 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřová kýta (ořez, plec) | Vepřová kýta | 500 g |
| svitek svitek skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 KL 1 KL koření čubrica | Čubrica | 5 g |
| 2 KL 2 KL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |