Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný dort ke dvacetinám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 341 kJ /
1 516 kcal
Bílkoviny48,90 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky71,35 g
– nasycené11,45 g
– nenasycené47,15 g
–– mononenasycené34,85 g
–– polynenasycené12,30 g
––– omega 32,85 g
Vláknina1,65 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 499 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy168,65 g
– cukry126,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
3 3 tvarohy Tvaroh polotučný
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
cukr dle chuti Cukr bílý
želatinový ztužovač Ztužovač želatinový
ovoce Jahody čerstvé
želatina Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.