Nutriční hodnoty (Ovocný dort ke dvacetinám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 341 kJ / 1 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 71,35 g |
– nasycené | 11,45 g |
– nenasycené | 47,15 g |
–– mononenasycené | 34,85 g |
–– polynenasycené | 12,30 g |
––– omega 3 | 2,85 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 168,65 g |
– cukry | 126,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic horké vody | Voda | 90 ml |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
3 3 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
želatina | Želatina vepřová |