Nutriční hodnoty (Krkovička na víně a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 056 kJ / 492 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,78 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,43 g | 
| Tuky | 41,04 g | 
| – nasycené | 26,51 g | 
| – nenasycené | 14,03 g | 
| –– mononenasycené | 13,02 g | 
| –– polynenasycené | 1,02 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 0,16 g | 
| Cholesterol | 128 mg | 
| Sodík | 6 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 6,05 g | 
| – cukry | 1,75 g | 
| ––– laktóza | 0,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 5 snítek 5 snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml | 
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g | 
| vývar | Vývar hovězí | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| zavařené brusinky | Brusinky zavařené | |
| práškové chilli | Chilli paprička sušená | |
| větší lístky lístky čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |