Nutriční hodnoty (Jahodovo-rebarborový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 228 kJ / 2 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
| Tuky | 2,10 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 1,68 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 23,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 646,80 g |
| – cukry | 646,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g jahod | Jahody čerstvé | 700 g |
| 300 g 300 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 300 g |
| 600 g 600 g krupicového cukru | Cukr bílý | 600 g |
| 1 1 Gelfix | Želatina cukrářská | |
| 2 g 2 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |