Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-rebarborový džem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 228 kJ /
2 684 kcal
Bílkoviny7,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,90 g
Tuky2,10 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené1,68 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,07 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy646,80 g
– cukry646,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g jahod Jahody čerstvé 700 g
300 g 300 g rebarbory Rebarbora čerstvá 300 g
600 g 600 g krupicového cukru Cukr bílý 600 g
1 1 Gelfix Želatina cukrářská
2 g 2 g kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.