Nutriční hodnoty (Jahodovo-rebarborový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 228 kJ / 2 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 2,10 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 1,68 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 646,80 g |
– cukry | 646,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g jahod | Jahody čerstvé | 700 g |
300 g 300 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 300 g |
600 g 600 g krupicového cukru | Cukr bílý | 600 g |
1 1 Gelfix | Želatina cukrářská | |
2 g 2 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |