Nutriční hodnoty (Takešiho guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 078 kJ / 1 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 28,18 g |
– nasycené | 7,12 g |
– nenasycené | 15,36 g |
–– mononenasycené | 12,38 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 52,80 g |
– cukry | 42,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 gr 800 gr vepřového masa (na guláš) | Vepřová kýta | 800 g |
2 ks 2 ks červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 ks 2 ks žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
2 ks 2 ks zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 300 g |
rýže tří barev | ||
koření - viz foto | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
cibule | Cibule čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý |