Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Takešiho guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 078 kJ /
1 214 kcal
Bílkoviny179,70 g
– z toho živočišné bílkoviny168,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,70 g
Tuky28,18 g
– nasycené7,12 g
– nenasycené15,36 g
–– mononenasycené12,38 g
–– polynenasycené2,98 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 461 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy52,80 g
– cukry42,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 gr 800 gr vepřového masa (na guláš) Vepřová kýta 800 g
2 ks 2 ks červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 ks 2 ks žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 300 g
2 ks 2 ks zelené papriky Paprika zelená čerstvá 300 g
rýže tří barev
koření - viz foto Pepř černý
sůl Sůl mořská
sezamová semínka Sezam loupaný
sádlo Sádlo vepřové
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.