Nutriční hodnoty (Takešiho guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 078 kJ / 1 214 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
| Tuky | 28,18 g |
| – nasycené | 7,12 g |
| – nenasycené | 15,36 g |
| –– mononenasycené | 12,38 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 461 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 52,80 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 gr 800 gr vepřového masa (na guláš) | Vepřová kýta | 800 g |
| 2 ks 2 ks červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 ks 2 ks žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
| 2 ks 2 ks zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 300 g |
| rýže tří barev | ||
| koření - viz foto | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý |