Nutriční hodnoty (Moučník s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 822 kJ / 4 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,80 g |
Tuky | 127,99 g |
– nasycené | 41,32 g |
– nenasycené | 75,70 g |
–– mononenasycené | 53,01 g |
–– polynenasycené | 22,69 g |
––– omega 3 | 1,67 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 740,55 g |
– cukry | 415,95 g |
––– laktóza | 14,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
350 g 350 g krupicového cukru | Cukr bílý | 350 g |
125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g zakysané smetany 15% | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |