Nutriční hodnoty (Pečený květák v orientálním stylu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 408 kJ / 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,61 g |
| Tuky | 43,76 g |
| – nasycené | 6,08 g |
| – nenasycené | 37,10 g |
| –– mononenasycené | 31,69 g |
| –– polynenasycené | 5,41 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,03 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté uzené papriky | Paprika uzená | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky koření na zeleninu(nemusí být) | Pepř černý | 2.5 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |