Nutriční hodnoty (Švestkový koláč se špagetovou dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 237 kJ / 6 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,24 g |
| Tuky | 141,04 g |
| – nasycené | 75,27 g |
| – nenasycené | 53,23 g |
| –– mononenasycené | 44,69 g |
| –– polynenasycené | 8,54 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 24,10 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 548 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 1 067,80 g |
| – cukry | 516,90 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 2 hrnky 2 hrnky cukru krystal | Cukr bílý | 500 g |
| 2 hrnky 2 hrnky uvařené špagetové dýně | Dýně špagetová | |
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| švestky (blumy) | Švestky čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |