Nutriční hodnoty (Sumčí hranolky s teplou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 778 kJ / 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,46 g |
| Tuky | 18,38 g |
| – nasycené | 4,57 g |
| – nenasycené | 13,15 g |
| –– mononenasycené | 5,53 g |
| –– polynenasycené | 7,63 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 3,27 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 8,36 g |
| – cukry | 6,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g masa ze sumce (bez kosti, s kůží) | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 1 menší žlutá cuketa | Cuketa čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 1/2 1/2 červené papriky (kapie) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sušená hořčice | Hořčice žlutá semena | |
| opečené brambory ve slupce | Brambor zimní | |
| plátky plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka |