Nutriční hodnoty (Voňavá zelenina s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 662 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,44 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 7,63 g |
– nenasycené | 15,24 g |
–– mononenasycené | 11,70 g |
–– polynenasycené | 3,54 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 13,41 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 37,95 g |
– cukry | 24,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
200 g 200 g raného zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sojová omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari | |
skořice | Skořice ceylonská | |
kokosový olej | Olej kokosový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |