Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavá zelenina s vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 662 kJ /
636 kcal
Bílkoviny43,16 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,44 g
Tuky32,00 g
– nasycené7,63 g
– nenasycené15,24 g
–– mononenasycené11,70 g
–– polynenasycené3,54 g
––– omega 30,11 g
Vláknina13,41 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 487 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy37,95 g
– cukry24,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
5 cm 5 cm pórku Pórek čerstvý
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
200 g 200 g raného zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sojová omáčka Tamari Sójová omáčka Tamari
skořice Skořice ceylonská
kokosový olej Olej kokosový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.