Suang-si
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 70 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2010 22:57

2. 11. 2010 22:50
Je dobré, že vám chutilo.
2. 11. 2010 22:42
14. 4. 2009 11:21
ČOI ani hygienická kontrola k nim nemá výhrady. Obě instituce mají v gastronomii jiné činnosti ke kontrole.
Jinak většina receptů je upravena do našich podmínek, ale to rozhodně neznamená, že je možné v nich nahrazovat suroviny jak koho napadne a vydávat takto upravená jídla za originální speciality orientálních kuchyní.
13. 4. 2009 21:45

13. 4. 2009 19:00

13. 4. 2009 18:36
IV.vydání z roku 1986 vydal Merkur, návod na Šuang si neobsahují. Zbytečně mystifikujete čtenáře.
7. 4. 2009 10:36

7. 4. 2009 09:52



7. 4. 2009 09:46

7. 4. 2009 09:40
5. 4. 2009 22:07


5. 4. 2009 20:28

5. 4. 2009 19:38

5. 4. 2009 18:20
Šuang si je minutka jako 99% asijských jídel. Používá se svíčková ne roštěná ještě k tomu z našich krav.Čínské víno šao-sing lze s úspěchem nahradit i u nás,ale vínem desertním, ne suchým.Jinak v receptu chybí máčený zázvor, červený pálivý olej, wei su(glutasol),cukr,studený vývar,sádlo ne olej.Zahušťuje se máčeným škrobem. Maso se nenakládá. Hotové jídlo nikdy nemůže vypadat jako na fotce,tam to vypadá spíš jako pajšl. PS.Janě jsem recepty i pochválil.S.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Mechový dort na plech
Přidáno před 4 hodinami

Pollo con Molle
Přidáno před 4 hodinami

Lehce pikantní zeleninová směs s rýží
Přidáno před 5 hodinami

Květák ve sladké chilli omáčce
Přidáno před 6 hodinami

Bezlepkový hráškový krém bez smetany
Přidáno před 6 hodinami

Mořská štika s cibulovým pyré a cibulová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
uvařil/a Fitulka
před 13 minutami

Domácí kečup
uvařil/a Alue444
před 1 hodinou

Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
uvařil/a Gabriell
před 1 hodinou

Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
uvařil/a Ronnykush
před 1 hodinou


Šunkofleky
uvařil/a Janek12
před 3 hodinami

Švestkový koláč s mákem a ořechy
uvařil/a magdalena66
před 3 hodinami

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
uvařil/a Klarka Kolaru
před 5 hodinami

Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
uvařil/a prochajdam
před 5 hodinami

Špendlíkový koláč s borůvkami (bez vajec)
uvařil/a Kerstin
před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: kuchařské normy online kuchařské normy kuchařské normy teplé kuchyně normy teplých pokrmů normy teplých jídel asijská kuchyně recepty normy teple kuchyne kuchařské normy teplých pokrmů normy pokrmů kuchařské receptůry normy studených pokrmů receptury teplých pokrmú receptury teplych pokrmu online normy kuchařské normy pro kuchaře receptury teplych pokrmu 1986 šuang-si z hovězího masa normy na vaření normy pro vaření receptury a normy teplych pokrmu
Suroviny: roštěná hovězí, omáčka sojová, solamyl, pepř, sůl, olej, pórek, kapie, cibule, žampióny
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
18 názorů