Nutriční hodnoty (Balkánský lonac)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 020 kJ / 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 15,40 g |
| – nasycené | 3,56 g |
| – nenasycené | 8,38 g |
| –– mononenasycené | 6,36 g |
| –– polynenasycené | 2,02 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 40,60 g |
| – cukry | 35,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g lilku | Lilek čerstvý | 200 g |
| dost česneku | Česnek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |