Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s ovocem a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 742 kJ / 3 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,32 g |
| Tuky | 47,93 g |
| – nasycené | 13,23 g |
| – nenasycené | 29,51 g |
| –– mononenasycené | 20,66 g |
| –– polynenasycené | 8,85 g |
| ––– omega 3 | 1,92 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 312 mg |
| Sodík | 583 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 736,18 g |
| – cukry | 302,88 g |
| ––– laktóza | 42,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| libovolné ovoce (dle chuti) | Jahody čerstvé | |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 3/4 l 3/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |