Nutriční hodnoty (Opékané knedlíky se zeleninou a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 546 kJ / 608 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 45,08 g |
| – nasycené | 15,09 g |
| – nenasycené | 26,86 g |
| –– mononenasycené | 21,00 g |
| –– polynenasycené | 5,86 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 10,06 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 2,61 g |
| Sacharidy | 29,54 g |
| – cukry | 19,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 g 30 g slaniny | Špek | 30 g |
| 8 plátků 8 plátků tvrdších (zbylých) knedlíků | Knedlík pšeničný houskový | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 60 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |