Nutriční hodnoty (Chutný broskvový koláč z křehkého těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,65 g |
| Tuky | 182,30 g |
| – nasycené | 101,35 g |
| – nenasycené | 63,77 g |
| –– mononenasycené | 54,80 g |
| –– polynenasycené | 8,97 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 1,71 g |
| Sodík | 581 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 157,02 g |
| – cukry | 51,52 g |
| ––– laktóza | 8,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 1 polévková lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | |
| 65 g 65 g másla (pokrájeného na centimetrové kostky) | Máslo kravské | 65 g |
| 1 1 vejce (M) (trochu našlehané) | Vejce slepičí | 70 g |
| broskve půlené - kompot (820 ml) | Broskev zavařená | |
| 60 g 60 g čokoládových kapek s vyšším obsahem kakaové hmoty, nebo hrubě nasekané čokolády | Čokoláda hořká 40% | 60 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 2 2 vrchovaté polévkové lžíce moučkového cukru | Cukr bílý |