Nutriční hodnoty (Chutný broskvový koláč z křehkého těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,65 g |
Tuky | 182,30 g |
– nasycené | 101,35 g |
– nenasycené | 63,77 g |
–– mononenasycené | 54,80 g |
–– polynenasycené | 8,97 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 1,71 g |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 157,02 g |
– cukry | 51,52 g |
––– laktóza | 8,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 polévková lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | |
65 g 65 g másla (pokrájeného na centimetrové kostky) | Máslo kravské | 65 g |
1 1 vejce (M) (trochu našlehané) | Vejce slepičí | 70 g |
broskve půlené - kompot (820 ml) | Broskev zavařená | |
60 g 60 g čokoládových kapek s vyšším obsahem kakaové hmoty, nebo hrubě nasekané čokolády | Čokoláda hořká 40% | 60 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 2 vrchovaté polévkové lžíce moučkového cukru | Cukr bílý |