Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chutný broskvový koláč z křehkého těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 724 kJ /
2 563 kcal
Bílkoviny69,51 g
– z toho živočišné bílkoviny49,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,65 g
Tuky182,30 g
– nasycené101,35 g
– nenasycené63,77 g
–– mononenasycené54,80 g
–– polynenasycené8,97 g
––– omega 31,24 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 1,71 g
Sodík 581 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy157,02 g
– cukry51,52 g
––– laktóza8,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 polévková lžíce moučkového cukru Cukr bílý
65 g 65 g másla (pokrájeného na centimetrové kostky) Máslo kravské 65 g
1 1 vejce (M) (trochu našlehané) Vejce slepičí 70 g
broskve půlené - kompot (820 ml) Broskev zavařená
60 g 60 g čokoládových kapek s vyšším obsahem kakaové hmoty, nebo hrubě nasekané čokolády Čokoláda hořká 40% 60 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
2 2 vrchovaté polévkové lžíce moučkového cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.