Nutriční hodnoty (Máslové kuřecí s kukuřicí, hráškem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 639 kJ / 1 109 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 246,13 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 245,65 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,48 g | 
| Tuky | 11,92 g | 
| – nasycené | 3,77 g | 
| – nenasycené | 6,55 g | 
| –– mononenasycené | 4,14 g | 
| –– polynenasycené | 2,41 g | 
| ––– omega 3 | 2,06 g | 
| Vláknina | 2,07 g | 
| Cholesterol | 578 mg | 
| Sodík | 584 mg | 
| Sůl | 1,47 g | 
| Sacharidy | 3,77 g | 
| – cukry | 2,42 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g | 
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g | 
| 1 1 jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 konzerva 1 konzerva sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice zelených oliv v nálevu | Olivy čerstvé nezralé | |
| 2 dl 2 dl silného kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml | 
| kousek kousek kapie | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| čerstvě mletý pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |