Nutriční hodnoty (Hovězí roláda s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 835 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 59,00 g |
| – nasycené | 8,88 g |
| – nenasycené | 44,50 g |
| –– mononenasycené | 17,38 g |
| –– polynenasycené | 27,12 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 556 mg |
| Sůl | 1,27 g |
| Sacharidy | 12,20 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší plátek hovězího masa | Hovězí kýta | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 38.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| kousek kousek mrkve | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 plátek 1 plátek šunky | Šunka vepřová vařená | 20 g |
| sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| tmavá hotová jíška | Jíška máslová |