Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vývar z dvojího masa s játrovou rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 362 kJ /
565 kcal
Bílkoviny56,71 g
– z toho živočišné bílkoviny50,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky20,90 g
– nasycené5,79 g
– nenasycené9,54 g
–– mononenasycené6,99 g
–– polynenasycené2,55 g
––– omega 30,03 g
Vláknina17,61 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 455 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy32,11 g
– cukry8,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký krůtí krk Krůta krky
králičí hlava Kost králičí
králičí žebra Králík hřbet
králičí játra Játra králičí
králičí ledvinky Ledviny králičí
po 6 6 kuličkách nového koření Nové koření
po 6 6 kuličkách jalovce Jalovec sušený
po 6 6 kuličkách celého pepře Pepř černý
3 3 čerstvé bobkové listy Bobkový list sušený
1 větvičku 1 větvičku rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
libeček Libeček čerstvý
listy listy z celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek mrkve Mrkev čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek petržele Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
250 g 250 g drůbežích jater Játra kuřecí 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
podle potřeby strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 malou petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek pórku jen bílá část Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.