Nutriční hodnoty (Vývar z dvojího masa s játrovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 362 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 20,90 g |
– nasycené | 5,79 g |
– nenasycené | 9,54 g |
–– mononenasycené | 6,99 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 17,61 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 32,11 g |
– cukry | 8,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký krůtí krk | Krůta krky | |
králičí hlava | Kost králičí | |
králičí žebra | Králík hřbet | |
králičí játra | Játra králičí | |
králičí ledvinky | Ledviny králičí | |
po 6 6 kuličkách nového koření | Nové koření | |
po 6 6 kuličkách jalovce | Jalovec sušený | |
po 6 6 kuličkách celého pepře | Pepř černý | |
3 3 čerstvé bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 větvičku 1 větvičku rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
listy listy z celeru | Celer bulva čerstvá | |
kousek kousek mrkve | Mrkev čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
kousek kousek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
podle potřeby strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 malou petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek pórku jen bílá část | Pórek čerstvý |