Nutriční hodnoty (Vývar z dvojího masa s játrovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 362 kJ / 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 20,90 g |
| – nasycené | 5,79 g |
| – nenasycené | 9,54 g |
| –– mononenasycené | 6,99 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 17,61 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 455 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 32,11 g |
| – cukry | 8,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký krůtí krk | Krůta krky | |
| králičí hlava | Kost králičí | |
| králičí žebra | Králík hřbet | |
| králičí játra | Játra králičí | |
| králičí ledvinky | Ledviny králičí | |
| po 6 6 kuličkách nového koření | Nové koření | |
| po 6 6 kuličkách jalovce | Jalovec sušený | |
| po 6 6 kuličkách celého pepře | Pepř černý | |
| 3 3 čerstvé bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 větvičku 1 větvičku rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| listy listy z celeru | Celer bulva čerstvá | |
| kousek kousek mrkve | Mrkev čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| kousek kousek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| podle potřeby strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 malou petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek pórku jen bílá část | Pórek čerstvý |