Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na smetaně a hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 003 kJ / 3 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 368,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 351,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,66 g |
| Tuky | 178,47 g |
| – nasycené | 94,62 g |
| – nenasycené | 64,88 g |
| –– mononenasycené | 57,28 g |
| –– polynenasycené | 7,60 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 34,48 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 867 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 55,50 g |
| – cukry | 28,64 g |
| ––– laktóza | 12,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřové panenky | Vepřová panenka | 1500 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
| 400 ml 400 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 3 3 polévkové lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| hrst hrst čerstvých bylinek (použila jsem oregáno) | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |