Nutriční hodnoty (Brazilská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,86 g |
| Tuky | 26,96 g |
| – nasycené | 3,39 g |
| – nenasycené | 21,76 g |
| –– mononenasycené | 15,60 g |
| –– polynenasycené | 6,15 g |
| ––– omega 3 | 1,86 g |
| Vláknina | 14,82 g |
| Cholesterol | 141 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 66,00 g |
| – cukry | 22,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
| 4 - 6 ks 4 - 6 ks brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 4 ks 4 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 320 g |
| sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
| sterilované zelené lusky | Fazolky sterilované | |
| sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| hovězí bujón | Bujón hovězí |