Nutriční hodnoty (Paštika z kuřecích jatýrek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 251 kJ / 2 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,71 g |
Tuky | 230,73 g |
– nasycené | 142,09 g |
– nenasycené | 80,63 g |
–– mononenasycené | 73,05 g |
–– polynenasycené | 7,58 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 2,64 g |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 17,12 g |
– cukry | 4,30 g |
––– laktóza | 3,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
250 g 250 g másla (max. 400 g) | Máslo kravské | 250 g |
1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené petrželky | Petržel nať sušená | 2.5 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |