Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z kuřecích jatýrek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 251 kJ /
2 450 kcal
Bílkoviny71,06 g
– z toho živočišné bílkoviny70,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,71 g
Tuky230,73 g
– nasycené142,09 g
– nenasycené80,63 g
–– mononenasycené73,05 g
–– polynenasycené7,58 g
––– omega 30,80 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 2,64 g
Sodík 317 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy17,12 g
– cukry4,30 g
––– laktóza3,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích jater Játra kuřecí 400 g
250 g 250 g másla (max. 400 g) Máslo kravské 250 g
1 1 malá cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené petrželky Petržel nať sušená 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce bílého vína Víno bílé suché 30 ml
2 lžíce 2 lžíce smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.