Nutriční hodnoty (Paštika z kuřecích jatýrek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 251 kJ / 2 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,71 g |
| Tuky | 230,73 g |
| – nasycené | 142,09 g |
| – nenasycené | 80,63 g |
| –– mononenasycené | 73,05 g |
| –– polynenasycené | 7,58 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 2,64 g |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 17,12 g |
| – cukry | 4,30 g |
| ––– laktóza | 3,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 250 g 250 g másla (max. 400 g) | Máslo kravské | 250 g |
| 1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené petrželky | Petržel nať sušená | 2.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |