Nutriční hodnoty (Slepičí polévka se zázvorem a hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 544 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,53 g |
Tuky | 8,71 g |
– nasycené | 5,43 g |
– nenasycené | 3,15 g |
–– mononenasycené | 2,69 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,53 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 6,59 g |
– cukry | 3,84 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední slepice | Slepice | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 středního celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
3 zrnka 3 zrnka nového koření | Nové koření | |
7 zrnek 7 zrnek pepře | Pepř černý | |
trochu trochu čerstvého zázvoru (2cm) | Zázvor čerstvý | |
hrst hrst lesních hub | Hřib čerstvý | |
polévkové nudle | Nudle pšeničné | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |