Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí polévka se zázvorem a hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie544 kJ /
130 kcal
Bílkoviny2,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky8,71 g
– nasycené5,43 g
– nenasycené3,15 g
–– mononenasycené2,69 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,53 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy6,59 g
– cukry3,84 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední slepice Slepice
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 středního celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 zrnka 3 zrnka nového koření Nové koření
7 zrnek 7 zrnek pepře Pepř černý
trochu trochu čerstvého zázvoru (2cm) Zázvor čerstvý
hrst hrst lesních hub Hřib čerstvý
polévkové nudle Nudle pšeničné
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.