Nutriční hodnoty (Borůvková zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 925 kJ / 221 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 1,95 g |
| –– mononenasycené | 0,45 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,50 g |
| – cukry | 37,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 l 1/2 l borůvek | Borůvky čerstvé | 500 g |
| jeden vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 mražené vanilkové zmrzliny nebo (vanilkový sníh) | Zmrzlina vanilková |