Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánovo-skořicový koláč s drobenkou bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 900 kJ /
3 083 kcal
Bílkoviny51,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,16 g
Tuky61,34 g
– nasycené7,81 g
– nenasycené47,11 g
–– mononenasycené31,77 g
–– polynenasycené15,34 g
––– omega 33,04 g
Vláknina39,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 168 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy562,40 g
– cukry168,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bezlepkové mouky (Doves Farm samokypřící) Mouka pohanková 300 g
100 g 100 g pohankové mouky Mouka pohanková 100 g
80 g 80 g třtinového cukru Cukr třtinový 80 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky Xanthanu nebo Guaru E415 - Xanthan
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
375 ml 375 ml vody Voda 375 ml
2 2 menší banány Banán čerstvý 180 g
6 lžic 6 lžic pohankové mouky Mouka pohanková 90 g
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 48 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného margarínu bez obsahu mléčných složek (Stella, Alsan) Margarín 30 g
1 1 kávová lžička skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.