Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčkový hrnec se šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 081 kJ /
5 516 kcal
Bílkoviny198,85 g
– z toho živočišné bílkoviny147,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,50 g
Tuky375,60 g
– nasycené113,43 g
– nenasycené197,05 g
–– mononenasycené159,69 g
–– polynenasycené37,36 g
––– omega 31,38 g
Vláknina57,37 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 7,18 g
Sůl17,50 g
Sacharidy309,20 g
– cukry95,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg libového bůčku Vepřový bok 1000 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
2 PL 2 PL sádla Sádlo vepřové 30 g
1 kg 1 kg nových brambor Brambor raný 1000 g
8 ks 8 ks bílých paprik Paprika bílá čerstvá 960 g
8 ks 8 ks menších rajčat Rajče červené čerstvé 640 g
8 ks 8 ks šalotek i s natí Šalotka čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kl 1 kl soli Sůl mořská 8 g
2 kl 2 kl Vegety Kořenící směs sypká 10 g
1 kl 1 kl kmínu Kmín 5 g
pepř Pepř černý
6 lístků 6 lístků šalvěje Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.