Nutriční hodnoty (Bůčkový hrnec se šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 081 kJ / 5 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 147,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,50 g |
| Tuky | 375,60 g |
| – nasycené | 113,43 g |
| – nenasycené | 197,05 g |
| –– mononenasycené | 159,69 g |
| –– polynenasycené | 37,36 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 57,37 g |
| Cholesterol | 522 mg |
| Sodík | 7,18 g |
| Sůl | 17,50 g |
| Sacharidy | 309,20 g |
| – cukry | 95,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg libového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| 8 ks 8 ks bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 960 g |
| 8 ks 8 ks menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 640 g |
| 8 ks 8 ks šalotek i s natí | Šalotka čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kl 1 kl soli | Sůl mořská | 8 g |
| 2 kl 2 kl Vegety | Kořenící směs sypká | 10 g |
| 1 kl 1 kl kmínu | Kmín | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 6 lístků 6 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá |