Nutriční hodnoty (Bůčkový hrnec se šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 081 kJ / 5 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,50 g |
Tuky | 375,60 g |
– nasycené | 113,43 g |
– nenasycené | 197,05 g |
–– mononenasycené | 159,69 g |
–– polynenasycené | 37,36 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 57,37 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 7,18 g |
Sůl | 17,50 g |
Sacharidy | 309,20 g |
– cukry | 95,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg libového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
8 ks 8 ks bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 960 g |
8 ks 8 ks menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 640 g |
8 ks 8 ks šalotek i s natí | Šalotka čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 kl 1 kl soli | Sůl mořská | 8 g |
2 kl 2 kl Vegety | Kořenící směs sypká | 10 g |
1 kl 1 kl kmínu | Kmín | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
6 lístků 6 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá |