Nutriční hodnoty (Zapečená treska s rajčaty a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
| Tuky | 31,63 g |
| – nasycené | 18,55 g |
| – nenasycené | 10,57 g |
| –– mononenasycené | 8,21 g |
| –– polynenasycené | 2,36 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 10,38 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 29,00 g |
| – cukry | 23,30 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g filé z tresky | Treska filet | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 150 g 150 g listového špenátu mraženého | Špenát mražený | 150 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sýr (podle chuti) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citron | Citrón čerstvý |