Nutriční hodnoty (Kančí plec na víně a zelenině v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 594 kJ / 2 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,81 g |
| Tuky | 145,95 g |
| – nasycené | 62,70 g |
| – nenasycené | 77,65 g |
| –– mononenasycené | 57,06 g |
| –– polynenasycené | 20,60 g |
| ––– omega 3 | 1,92 g |
| Vláknina | 13,99 g |
| Cholesterol | 321 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,12 g |
| Sacharidy | 32,97 g |
| – cukry | 13,27 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kančí plece bez kosti | Kanec plec | 500 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| směs koření na divočinu | Provensálské koření | |
| 8 zrnek 8 zrnek pepře | Pepř černý | |
| 3 zrnka 3 zrnka nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | 15 g |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská |