Nutriční hodnoty (Domácí kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 616 kJ / 1 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,80 g |
| Tuky | 6,87 g |
| – nasycené | 1,49 g |
| – nenasycené | 3,73 g |
| –– mononenasycené | 1,23 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 55,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,18 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 331,50 g |
| – cukry | 294,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 250 g 250 g neloupaných jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 125 ml 125 ml octa | Ocet lihový | 125 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce pálivé papriky (nebo 1 feferonka) | Paprika pálivá | 7.5 g |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |