Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Budapešťská pomazánka z pečených paprik)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 415 kJ /
338 kcal
Bílkoviny10,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,86 g
Tuky3,21 g
– nasycené0,51 g
– nenasycené2,34 g
–– mononenasycené1,17 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy59,50 g
– cukry49,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 červených paprik čerstvých červených Paprika červená čerstvá 750 g
olivový olej Olej olivový
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky sušené nebo pálivé papriky sušené Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.