Nutriční hodnoty (Kapustové závitky na marocký způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 178,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,22 g |
| Tuky | 36,24 g |
| – nasycené | 9,65 g |
| – nenasycené | 17,28 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 3,28 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 24,64 g |
| Cholesterol | 836 mg |
| Sodík | 731 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 161,30 g |
| – cukry | 23,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
| 250 g 250 g hovězího zadního | Hovězí kýta | 250 g |
| 500 g 500 g libového vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 150 g 150 g dlouhozrnné rýže | Rýže bílá | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 mladá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| harissa | Harissa | |
| paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| paprika pálivá | Paprika pálivá | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| oregáno | Oregano sušené | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |