Nutriční hodnoty (Teplý podzimní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 960 kJ / 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,97 g |
| Tuky | 34,24 g |
| – nasycené | 7,92 g |
| – nenasycené | 15,14 g |
| –– mononenasycené | 11,33 g |
| –– polynenasycené | 3,81 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 27,97 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 460 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 27,34 g |
| – cukry | 13,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g polníčku (1 balení) | Polníček čerstvý | 100 g |
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 2-4 2-4 červené řepy (podle velikosti) | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 8 8 žampionů (středně velkých) | Žampion čerstvý | |
| 4-8 plátků 4-8 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |