Nutriční hodnoty (Hanger steak (veverka) s ostružinovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 404 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,18 g |
– cukry | 5,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hanger steaky | Hovězí roštěnec | |
hrubá sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 hrst 1 hrst čerstvých ostružin (nebo 4 lžíce ostružinové zavařeniny, v tom případě už nepřidáváme cukr) | Ostružiny čerstvé | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce balsamikového krému | Smetana kravská sladká 35% | |
1 lžíce 1 lžíce demi glace (nebo 1 gelový hovězí bujón) | Demi-glace | |
100 ml 100 ml vína (bílé nebo červené) | Víno bílé suché | 100 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |