Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hanger steak (veverka) s ostružinovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie404 kJ /
97 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,18 g
– cukry5,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hanger steaky Hovězí roštěnec
hrubá sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst čerstvých ostružin (nebo 4 lžíce ostružinové zavařeniny, v tom případě už nepřidáváme cukr) Ostružiny čerstvé
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
1 lžička 1 lžička hnědého cukru Cukr třtinový 5 g
1 lžíce 1 lžíce balsamikového krému Smetana kravská sladká 35%
1 lžíce 1 lžíce demi glace (nebo 1 gelový hovězí bujón) Demi-glace
100 ml 100 ml vína (bílé nebo červené) Víno bílé suché 100 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.