Nutriční hodnoty (Hanger steak (veverka) s ostružinovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 404 kJ / 97 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,18 g |
| – cukry | 5,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hanger steaky | Hovězí roštěnec | |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvých ostružin (nebo 4 lžíce ostružinové zavařeniny, v tom případě už nepřidáváme cukr) | Ostružiny čerstvé | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce balsamikového krému | Smetana kravská sladká 35% | |
| 1 lžíce 1 lžíce demi glace (nebo 1 gelový hovězí bujón) | Demi-glace | |
| 100 ml 100 ml vína (bílé nebo červené) | Víno bílé suché | 100 ml |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |