Nutriční hodnoty (Zelenina na víně a medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,19 g |
| Tuky | 0,94 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 15,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,70 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 148,39 g |
| – cukry | 101,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší lilek | Lilek čerstvý | |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| cca 2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 3-4 3-4 malé brambory i se slupkou | Brambor zimní | 175 g |
| 3 3 menší žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 kusy 2 kusy rajčat | Rajče červené čerstvé | 160 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
| 3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| olivový olej | Olej olivový |