Nutriční hodnoty (Grilované ovoce v medové marinádě se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 425 kJ / 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 22,73 g |
| – nasycené | 13,88 g |
| – nenasycené | 8,34 g |
| –– mononenasycené | 7,04 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 9,19 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 146,77 g |
| – cukry | 131,34 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| 1 1 červené jablko (lze zvolit jakékoli ovoce – meruňka, jahody, banán, ananas) | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |