Nutriční hodnoty (Cuketové zelí zavařené na zimu i jiné roční období)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,40 g |
Tuky | 4,84 g |
– nasycené | 2,18 g |
– nenasycené | 2,08 g |
–– mononenasycené | 1,09 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 83,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,06 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 178,00 g |
– cukry | 131,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg cukety | Cuketa čerstvá | 3000 g |
5 5 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |
50 g 50 g sypkého kořenicího přípravku na nakládání zeleniny (Deko nebo Pikanta) | Mrkev čerstvá | 50 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky celého kmínu | Kmín | 10 g |