Nutriční hodnoty (Cuketové zelí zavařené na zimu i jiné roční období)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,40 g |
| Tuky | 4,84 g |
| – nasycené | 2,18 g |
| – nenasycené | 2,08 g |
| –– mononenasycené | 1,09 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 83,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20,06 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 178,00 g |
| – cukry | 131,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg cukety | Cuketa čerstvá | 3000 g |
| 5 5 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |
| 50 g 50 g sypkého kořenicího přípravku na nakládání zeleniny (Deko nebo Pikanta) | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky celého kmínu | Kmín | 10 g |