Nutriční hodnoty (Gnocchi, špenát a kuřecí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 658 kJ / 1 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 192,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
| Tuky | 31,51 g |
| – nasycené | 16,71 g |
| – nenasycené | 11,85 g |
| –– mononenasycené | 9,11 g |
| –– polynenasycené | 2,74 g |
| ––– omega 3 | 1,72 g |
| Vláknina | 11,62 g |
| Cholesterol | 512 mg |
| Sodík | 658 mg |
| Sůl | 2,02 g |
| Sacharidy | 28,20 g |
| – cukry | 10,56 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| gnocchi | Noky | |
| 300-400 g 300-400 g špenátu (použila jsem mražený) | Špenát čerstvý | 350 g |
| 6 ks 6 ks menších žampionů | Žampion čerstvý | |
| 4-5 4-5 malé šalotky (cca 2 normální) | Šalotka čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 200 ml 200 ml smetany (12%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 800 g 800 g kuřecích prsou | Kuře prso | 800 g |
| sýr tvrdý (na strouhání) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| pálivé grilovací koření | Grilovací koření | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |